MENGIDAM KENWOOD MIXER DI LAZADA.COM.MY

Assalamualaikum w.b.t. Sebenarnya Ain suka memasak. Sebelum kahwin dulu tak de rajin bebenau nak masak.. Ye lah nak masak pun tak canggih sangat tetapi bila dah kahwin ni semangatnya lain macam sikit. Bahagia bila melihat orang yang tersayang makan apa yang kita masak dan perut membesar bagai johan. Perut tu boleh buat bantal tau.. jimat!

kek buah

Suami Ain akan jadi tester terhormat untuk merasa masakkan isterinya. Kaedah pengukurannya ialah bintang!

Abang, berapa bintang kek buah ni?

Selalunya suami Ain kedekut nak bagi bintang. Ain selalu dapat 4.5 bintang. Bila tanya kenapa tak sampai 5 bintang, dia jawab kalau dah sampai 5 bintang tu dah sampai tahap makanan di dalam syurga. Adoi.. laki den ni… macam lah pernah sampai syurga.. hahaha..

Jadi bagi merealisasikan impian untuk menjadi isteri yang pandai memasak tidak kira lauk pauk atau pastri, maka Ain telah telah melancarkan strategi kenyitan mata. Nak tau strategi kenyitan mata tu apa? Korang gi buka lazada.com.my sambil-sambil tu cakaplah kat suami…

Abang, ayang ingat nak buat kek buah yang super sedap la.. mixer lama tu kalau putar laju sikit dia cepat hangit dan semput.. Jadi susah sikit nak buat kek.. kalau ada mixer baru tak de lah penat sangat ayang nak mengadun…

Pastu kenyit mata dengan senyuman semanis madu. Kadar kejayaan menggunakan teknik ini selalunya tinggi. Kaum isteri boleh cuba ni ya.. Hehehe..

Memandangkan Lazada ada membuat promosi tahun baru yang super murah ni maka suami sejuk hati sikit nengok potongan harganya. Alhamdulillah raya nanti boleh la mengadun kek dan kuih raya nak bagi pada mentua dan saudara mara. Mentua Ain suka makan kek buah yang Ain buat sampai request lagi. Insyallah tahun ini ada rezeki la beliau nak merasa lagi.

Jadi para isteri boleh la melancarkan strategi kenyitan mata ini ya. Promosi tahun baru ini sedang berlansung sekarang. Korang boleh klik link gambar Kenwood Mixer kat bawah tu ye untuk lain-lain pembelian peralatan perkakasan rumah. Memang murah dari harga di kedai!

promosi lazada

Jom shopping!